Безплатна доставка при покупка над 50.00 лв.

0
ЛЕДЕНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ OLIVE OIL OF GREECE Топ

ЛЕДЕНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ OLIVE OIL OF GREECE

Каталожен номер: 03114001

Обем: 150 мл.

20 ДНЕВНА ПРОГРАМА ЗА МЛАДОСТ И КРАСОТА Събуди кожата си с ледена ласка! Криотерапията /обтриване с лед/ тонизира, освежава, подобрява кръвообращението.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Маската се разпределя на 20 дози във форма за лед и се замразява. Използва се сутрин, като лицето и шията директно се обтриват с кубче замръзнала маска. Допуска се леко нанасяне и в зоната на околоочния контур за освежаване. Пазете от попадане в очите! Оставя се да действа 15 минути и се отмива с хладка вода. Ако кожата ви е твърде чувствителна към леда, нанасяйте охладен (в хладилник) вариант на програмата.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всички поръчки, след потвърждение, ще бъдат доставени на дата 24.08.2017 г.

Извиняваме се за създаденото неудобство!

--------------------------

Доставката на поръчаната стока се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ  до посочен от клиента адрес или до офис на доставчика ( по усмотрение на клента). Срокът за извършване на доставка е 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и е потвърдена заявката, ако е направена до 13ч. или до 4 (четири) работни дни, ако е направена след 13ч. Доставки се правят всеки делничен ден от 9:00 до 18:00ч. и до 14:00ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.