Историята на Био Фреш започва през 2000г. в град Пловдив,

където фирмата е основана. Тя е нова и съвременна производствена компания, дължаща бързото си и стабилно развитие през последните години както на динамичния си екип от млади и висококвалифицирани специалисти, така и на дългогодишните традиции в розоварната и козметична промишленост на своя регион. Натрупаните и развити с годините опит и знания за чудодейните сили на природните екстракти и неуморната работа и изследователска дейност на нашия амбициозен научен екип ни помогнаха да разработим и създадем за Вас редица козметични серии, базирани изключително на основата на естествени съставки, които се грижат за Вашата кожа по начина, по който тя би искала – със силата на природните дарове, които й даряват младост и свежест, без да я натоварват. Предлагаме Ви голямо разнообразие продукти грижа за :

вашето лице; вашето тяло; вашата коса;

 

през 2011 г.

 Откриване на магазин Биофреш София Витошка

Откриване на магазин Биофреш Стара Загора Втори магазин във Варна


 през 2010 г.

 Откриване на магазин Бургас

Откриване на шанда на Биофреш в  Централни Софийски Хали

Откриване на първия магазин във Варна Откриване на магазин Биофреш – Търново


през 2017 г.

 Започва работа напълно автоматизиран склад с 4000 палетни позиции към фабриката в с.Царацово.

 


през 2017 г.

Отваря врати новата фабрика в с. Царацово


през  2011г.

Открита е фабрика за производство на туби.

през  2009 г.

Биофреш открива първия си фирмен магазин в гр.Пловдив


през 2007 г.

Открити са редица складове в София, Варна, Бургас, Русе, Благоевград, Монтана и Велико Търново.


през 2002 г.

Отваря врати фабрика в с. Мало Конаре.


през 2000 г.

Основаване на Фирма „Био Фреш” ООД.

 

Българско розово масло – наша основна ценност

 Една от основните ценности на продуктите на „Био фреш” се крие в използването при създаването им на чисто и свежо розово масло,  идващо направо от розоварните на известната в цял свят „Долина на Розите”.

 

Целебните и разкрасяващи свойства на този благоуханен елексир, бликащ от сърцето на България, са пренесли своята известност през вековете чак до наши дни. Ние комбинираме знанията за лечебната сила на билките и техния специален ефект върху кожата с  модерни съставки и компоненти. Нашите висококачествени серии са произведени, използвайки последните достижения на науката и технологията, и са с чисти, натурални съставки, като продукцията ни отговаря на всички изисквания за постоянно качество. Именно  това ни прави не само търсен производител в България, но и желан износител на външните пазари.

 

 

Нашата мисия:

Нашата цел е да се обърнем към вашите усещания и чрез аромат и досег да ви накараме да поверите грижата за вашата кожа на подаръците от природата, съчетани в продуктите ни, които ще предпазят вашето тяло, ще освободят духа ви и подобрят вашето здраве и самочувствие.