Историята на Био Фреш започва през 2000г. в град Пловдив,

където фирмата е основана. Тя е нова и съвременна производствена компания, дължаща бързото си и стабилно развитие през последните години както на динамичния си екип от млади и висококвалифицирани специалисти, така и на дългогодишните традиции в розоварната и козметична промишленост на своя регион. Натрупаните и развити с годините опит и знания за чудодейните сили на природните екстракти и неуморната работа и изследователска дейност на нашия амбициозен научен екип ни помогнаха да разработим и създадем за Вас редица козметични серии, базирани изключително на основата на естествени съставки, които се грижат за Вашата кожа по начина, по който тя би искала – със силата на природните дарове, които й даряват младост и свежест, без да я натоварват. Предлагаме Ви голямо разнообразие продукти грижа за вашето лице; вашето тяло; вашата коса;

 
 Откриване на магазин Биофреш София Витошка

Откриване на магазин Биофреш Стара Загора Втори магазин във Варна


 през 2010 г.

 Откриване на магазин Бургас

Откриване на шанда на Биофреш в  Централни Софийски Хали

Откриване на първия магазин във Варна Откриване на магазин Биофреш – Търново


през 2017 г.

 Започва работа напълно автоматизиран склад с 4000 палетни позиции към фабриката в с.Царацово.

 

Отваря врати новата фабрика в с. Царацово


през  2011г.

Открита е фабрика за производство на туби.

през  2009 г.

Биофреш открива първия си фирмен магазин в гр.Пловдив


през 2007 г.

Открити са редица складове в София, Варна, Бургас, Русе, Благоевград, Монтана и Велико Търново.


през 2002 г.

Отваря врати фабрика в с. Мало Конаре.


през 2000 г.

Основаване на Фирма „Био Фреш” ООД.

 

Българско розово масло – наша основна ценност

 Една от основните ценности на продуктите на „Био фреш” се крие в използването при създаването им на чисто и свежо розово масло,  идващо направо от розоварните на известната в цял свят „Долина на Розите”.

 

Целебните и разкрасяващи свойства на този благоуханен елексир, бликащ от сърцето на България, са пренесли своята известност през вековете чак до наши дни. Ние комбинираме знанията за лечебната сила на билките и техния специален ефект върху кожата с  модерни съставки и компоненти. Нашите висококачествени серии са произведени, използвайки последните достижения на науката и технологията, и са с чисти, натурални съставки, като продукцията ни отговаря на всички изисквания за постоянно качество. Именно  това ни прави не само търсен производител в България, но и желан износител на външните пазари.

 

 

Нашата мисия:

Нашата цел е да се обърнем към вашите усещания и чрез аромат и досег да ви накараме да поверите грижата за вашата кожа на подаръците от природата, съчетани в продуктите ни, които ще предпазят вашето тяло, ще освободят духа ви и подобрят вашето здраве и самочувствие.