Ние материализираме вашите идеи

От самите материали и капачки до дизайна на дадена идея, ние винаги имаме правилното комплексно решение за вашата марка. Независимо дали имате нужда просто от помощ при процеса на снабдяване за моментните Ви поръчки или дългосрочно решение на вашия брандинг, ние имаме необходимия опит и възможноста да се справим и с най-трудните предизвикателства.

През 2012г , ние от BioFresh разширяваме своята производствена база като имплементираме нова технологична линия за екструдиране на полиетиленови туби за козметика, индустриални продукти и бита. По този начин ставаме първия производител на пластмасови туби в България.

 

Защо да изберете BioFresh?

УДОБНА ЛОКАЦИЯ
Нашата фабрика се намира в индустриална зона “Тракия” в непосредствена близост до гр. Пловдив. Също така, географското ни разположение в Европейския съюз ни позволява да осигурим минимани срокове на доставка, както и лесен и удобен внос до всяка точка.

ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛИТЕ
Непрекъснатото проучване и бързата реакция при всяка зявка правят BioFresh идеалния партньор, който може да задоволи исканията и на най-взискателените и конкурентни пазари.

КАЧЕСТВО
Благодарение на отделеното към качеството по време на процеса на производство на продуктите, BioFresh заслужено притежава сертификат ISO 9001 за качество.

 

Услуги

Производството разполага с линии за екструдиране, шприцоване и печат (декорации).

ДЕКОРАЦИИ

ДЕКОРАЦИЯ

Офсетов печат до 6 цвята

Print Screen до 2 цвята

Етикирани туби

ПОКРИТИЕ

Гланц

Мат

Soft Touch

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Гъвкави PE туби с диаметър 25 mm до 50 mm

Обем 15 ml до 250ml

Дължина на тубата от 67 mm до 185 mm

Дебелина на стената на тялото 0,4 mm до 0,5mm

Алуминиевао защита на отвора (top seal)

Защитно фолио около капачката