БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 50 лв.

Празнични почивни дни 21.12.2018-03.01.2019

0

За Biofresh

Фирма „Био Фреш” ООД е основана през 2000 г. в гр. Пловдив. Тя е нова и съвременна производствена компания, дължаща бързото си и стабилно развитие през последните години както на динамичния си екип от млади и висококвалифицирани специалисти, така и на дългогодишните традиции в розоварната и козметична промишленост на своя регион. Натрупаните и развити с годините опит и знания за чудодейните сили на природните екстракти и неуморната работа и изследователска дейност на нашия амбициозен научен екип ни помогнаха да разработим и създадем за Вас редица козметични серии, базирани изключително на основата на естествени съставки, които се грижат за Вашата кожа по начина, по който тя би искала – със силата на природните дарове, които й даряват младост и свежест, без да я натоварват. Предлагаме Ви голямо разнообразие продукти грижа за :

 

                                 

 

2011 г.
  • Откриване на магазин Биофреш София Витошка                      
  • Откриване на магазин Биофреш Стара Загора
  • Втори магазин във Варна
2010 г.
  • Откриване на магазин Бургас

 

  • Откриване на щанда на Биофреш в Централни Софийски Хали                                    
  • Откриване на първия магазин във Варна
  • Откриване на магазин Биофреш - Търново
2009 г.
  • Биофреш открива първият си фирмен магазин в Пловдив

             

Българско розово масло - наша основна ценност 

 Една от основните ценности на продуктите на „Био фреш” се крие в използването при създаването им на чисто и свежо розово масло,  идващо направо от розоварните на известната в цял свят „Долина на Розите”.

 

 

 Целебните и разкрасяващи свойства на този благоуханен елексир, бликащ от сърцето на България, са пренесли своята известност през вековете чак до наши дни. Ние комбинираме знанията за лечебната сила на билките и техния специален ефект върху кожата с  модерни съставки и компоненти. Нашите висококачествени серии са произведени, използвайки последните достижения на науката и технологията, и са с чисти, натурални съставки, като продукцията ни отговаря на всички изисквания за постоянно качество. Именно  това ни прави не само търсен производител в България, но и желан износител на външните пазари.

 

 

Нашата мисия:

Нашата цел е да се обърнем към Вашите усещания и чрез аромат и досег да Ви накараме да поверите грижата за вашата кожа на подаръците от природата, съчетани в продуктите ни, които ще предпазят вашето тяло, ще освободят духа Ви и подобрят Вашето здраве и самочувствие.