Кампании, Новини

Био Фреш зарадва стотици участници в състезанието по планинско бягане „Мисионис трейл“ 202

Козметични подаръци за участниците в състезанието

[:bg]Био Фреш зарадва стотици участници, включили се в 5-тото издание на традиционното състезание по планинско бягане „Мисионис трейл“ 2021. Събитието се проведе в неделя (14-ти ноември), като в надпреварата се включиха над 260 участници.

Козметични подаръци за участниците в състезанието

Състезанието премина при благоприятно време и предразположи състезателския дух на участниците. Трасетата преминаваха през безброй красиви местности в Преславската планина, хижа „Младост“, както и непосредствено през един от най-значимите исторически паметници в България – крепостта Мисионис (Крумово кале). Старт-финалната арена беше в местността Парка, на главния път София-Варна – изходната точка за древната крепост и пътеките към хижата.

Организаторите бяха подготвили три основни трасета от 5,5 км с 250 м денивелация, 11,2 км с 550 м денивелация и 28,6 км с 1300 м денивелация, а състезателите бяха разпределени в три възрастови групи за награждаване – генерално класиране мъже и жени, юноши и девойки под 18 години и ветерани 45+. Най-малките деца, до 10 години, също участваха на трасе с дължина от 1 км с 50 м денивелация.

В тази живописна надпревара при най-дългата дистанция от 28,6 км Йордан Тодоров зае първо място при мъжете, а при жените на 28,6 км най-бърза за поредна година, се класира националната състезателка по ориентиране Кристина Иванова.

Козметични подаръци за участниците в състезанието

Като верен партньор на събитието, зарадвахме всички участници с козметични продукти за грижа за кожата Biofresh, добавени в стартовия им пакет, а победителите – с продукти от серията Biofresh Sport, която е разработена специално за активни хора.

Партньорството на козметична компания Био Фреш ЕООД със СКЛА „Мисионис” е част от усилията ни като българския лидер на пазара в насърчаване на здравословния и активен начин на живот.

Козметични подаръци за участниците в състезанието

Специални благодарности на Vladislav Rusev Photography, Кремена Димитрова & Пламен Стефанов за прекрасните снимки![:]

Вашият коментар