Новини, Проекти

Ново партньорство с търговска верига “Janet”

[:bg]

Щастливи сме да споделим, че през месец май тази година Био Фреш ООД и ТВ Жанет ООД сключиха договор за партньортство. Потребителите вече могат да открият селектирана гама от козметичните продукти на Биофреш във всички магазини от българската верига хипермаркети за хранителни и нехранителни стоки „Janet“.

Търговска верига „Janet“ е на българския пазар от 1990г. Понастоящем е в топ 15 сред всички международни и местни ритейлъри в България. Магазините на верига „Janet“ са изградени в съответствие със световните тенденции в оборудването и начина на обслужване. Отличават се със специфична, модерна и дизайнерска визия на интериора, която придава изключителност на всеки един обект. Магазините от веригата могат да се похвалят и с най-богатия асортимент на Бургаското чрноморие.

Веригата разполага със следните обекти:

 1. Гранд маркет Жанет Несебър.
  Обект със 10 000 кв.м. търговска площ. /единствения Хипермаркет в България по международните стандарти/. Продава над 100 000 артикула.
 2. Гранд Маркет Жанет Свиленград.
  Обект със 7 000 кв.м. търговска площ. Продава над 80 000 артикула.
 3. Сити маркет Жанет Сл.бряг в сърцето на курорта  – до хотел Кубан.
  Обект с 1000 кв.м търговска площ.
 4. Сити маркет Жанет Несебър на главната улица „Отец Паисий“.
  Обект с търговска площ от 700 кв.м
 5. Сити маркет Жанет Несебър – Черно море.
  Обект с търговска площ 500 кв м.
 6. Сити маркет Жанет Несебър – Зора на изхода за Равда.
  Обект с търговска площ 500 кв м.

Създаването на партньорски отношения с търговска верига “Janet” e значимо събитие за нас. Позиционирането ни там предоставя възможността на множество български и чуждестранни туристи да се запознаят с продуктите на Био Фреш, закупувайки ги от най-добрите и оборотни търговски обекти по цялото Българско Черноморие.

От своя страна “Janet” ще има възможност да надгради продажбите си в сектор козметика и в частност козметичните продукти на розова основа.

[:]

Вашият коментар