Новини, Статии

Учебна фирма „Биофреш Джуниър“ ООД се представи блестящо на 14-ият международен панаир PEN WORLDWIDE в Барселона

 

Развълнувани сме да обявим успеха на учениците от Националната търговска-банкова гимназия, София, които спечелиха голямата награда за най-добър щанд с представяне на учебна фирма „Биофреш Джуниър“ ООД на XIV международен панаир на световната мрежа на учебните предприятия PEN WORLDWIDE.

International Practice Enterprise Trade Fair се проведе от 15 до 17 март 2023 г. в Барселона, като в панаира взеха участие учебни фирми от Испания, Белгия, Франция, Люксембург, Бразилия и България. Националната търговско-банкова гимназия взе участие с две учебните фирми „Биофреш Джуниър“ ООД и „Пет Хелт Академи“ ООД.

Екипът от талантливи ученици подготви красиво декориран щанд с рекламни материали и козметични продукти Biofresh за лице, тяло и коса с етерично розово масло, лавандула и бяла роза. Ентусиазмът на учениците да представят по-най добър начин козметиката ни си личеше и с техният избор на идентично облекло от бели тениски с лого и елементи с рози, професионално изработеният им продуктов каталог и сериозната им подготовка в презентирането на козметичното портфолио.

Спечелената награда за най-добър щанд на международния панаир е свидетелство за упоритата работа и висока ангажираност на екипа на „Биофреш Джуниър“ ООД и ние сме изключително горди с техните постижения и отдаденост.

Ние от Biofresh, в ролята си на ментор, вярваме че с правилната насока и черпейки от нашия опит и знания, учениците могат да постигат страхотни резултати и да развиват и утвърждават уменията си като бъдещи предприемачи и бизнес лидери.

Очакваме с нетърпение да продължим съвместната колаборация и им пожелаваме успех във всяко начинание!

Вашият коментар