Безплатна доставка при покупка над 50.00 лв.

0

Празнична томбола 2017 г. на козметична фирма Био Фреш

© Developed by CommerceLab
22/12/2017

Участвайте в нашата празнична коледно-новогодишна томбола с покупка на козметичен пакет Kataleya Winter Limited Edition за следните награди:

 •         3 броя ваучери на стойност 100 лв.
 •         5 броя ваучери на стойност 50 лв.
 •        10 броя ваучера на стойност 20 лв.

Ваучерът се отнася за козметика Био Фреш, валиден във фирмените обекти и онлайн на www.biofresh.bg в срок от 6 месец след получаването му.

Период за участие:  22.12.2017 – 03.01.2018 г. или до изчерпване на количествата.

 Условия за участие в празничната томбола:

Закупуване на козметичен пакет Kataleya Winter Limited Edition във фирмените обекти на Био Фреш ООД или онлайн на www.biofresh.bg в периода между 22.12.2017 – 03.01.2018 г.

Попълнете в талона за участие трите имена и телефон за връзка и го пуснете в обозначената за целта урна във всеки фирмен обект на Био Фреш или направете онлайн поръчка и автоматично участвайте с предоставените клиентски данни.

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на дата 12.01.2017 г. от служебно лице от Био Фреш ООД. Информацията ще бъде качена на www.biofresh.bg и в официалната фен страница на Био Фреш във Фейсбук.

Наградите могат да бъдат получени във фирмените обекти на Био Фреш.

 ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ПРАЗНИЧНА ТОМБОЛА НА КОЗМЕТИЧНА ФИРМА „БИО ФРЕШ“ ООД:

I.    УСЛОВИЯ

1. Томболата се организира от Био Фреш ООД, ЕИК: BG115587387, с адрес на управление с. Царацово, обл.Пловдив, общ.Марица, местност Три Могили кв.28, №42.

2. В томболата имат право да участва всяко лице, закупило козметичен комплект Kataleya Winter Limited Edition през периода 22.12.2017 – 03.01.2018 г. или до изчерпване на количествата.

3. Всяко лице, което е направило покупки на козметичен комплект Kataleya Winter Limited Edition на територията на фирмени обекти Био Фреш има право да участва в томболата като трябва да попълни на талона за участие трите си имена и актуален телефонен номер. След което да пусне попълнената касова бележка в урната, предназначена за целта, позиционирана във всеки един козметичен обект на Био Фреш ООД.

4. За лица, които са поръчали онлайн на www.biofresh.bg  козметичен комплект Kataleya Winter Limited Edition, участват автоматично с предоставените данни за контакт.

5. Всеки участник може да попълни и участва с повече от един талон за всяка отделна покупка, в която има закупен комплект Kataleya Winter Limited Edition.

6. Не се допуска участие, ако са закупени отделно продуктите от козметична серия Kataleya Winter Limited Edition.

7. Печелившите участници в томболата ще бъдат определени на 12 януари 2017 година на случаен принцип, чрез теглене на жребий от служебно лице от Био Фреш ООД от събраните на едно място талони за участие. Тяхното изтегляне ще бъде по пореден номер спрямо наградите, а именно – 3 броя ваучери от 100 лв, 5 бр. ваучери от 50 лв. и 10 бр. ваучери от 20 лв.  Печелившите ще бъдат уведомени по телефона и имената им ще бъдат публикувани във официалния сайт на  Био Фреш ООД – www.biofresh.bg и на Фейсбук страницата на Био Фреш.

8. В случай, че организаторът, не успее да се свърже по телефона с печелившия в рамките на 3 работни дни след изтеглянето, се извършва повторно теглене на име на победил участник.

9. Определените награди за празничната томбола са под формата на ваучери, които са валидни само за козметични продукти с марка Био Фреш ООД:

      -  3 броя ваучери на стойност 100 лв.

      -  5 броя ваучери на стойност 50 лв.

      -  10 броя ваучера на стойност 20 лв.

 10. Наградaтa може да бъде получена във всеки фирмен обект на Био Фреш ООД:

 • БУРГАС ЦЕНТЪР,  ул. "Алеко Богориди" 25
 • БУРГАС MALL GALLERIAул. "Янко Комитов" 6
 • ВАРНА  ЦЕНТЪР,  бул. "Мусала" 2
 • ВАРНА GRAND MALL,  ул. "Андрей Сахаров" 2
 • ВАРНА СЕВАСТОПОЛ, бул. "Княз Борис I" 51
 • ВЕЛИКО ТЪРНОВО, ул. "Георги Сава Раковски" 13
 • ПЛОВДИВ ЦЕНТЪР, ул. "Александър Батенберг" 21
 • СОФИЯ ВИТОША, бул. "Витоша" 4
 • СОФИЯ ЦЕНТЪР, бул. "Витоша" 59
 • СОФИЯ PARADISE CENTER, бул. "Черни връх" 100
 • СОФИЯ ЦЕНТРАЛНИ ХАЛИ, партер,  щанд G56, бул. "Мария Луиза" 25.

11. В случай, че печелившия е направил поръчка онлайн и не се намира в нито един от изброените горе градове, ще изпратим наградата по куриер на посочен от него адрес.

 12. Валидността на ваучера е 6 /шест/ месеца, след неговото получаване.

 

 II. ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

1. Организаторът ще изиска от участника, респ. неговите родители или попечители, да потвърдят своята самоличност, чрез предоставяне на съответните документи. При отказ от страна на някои от тези лица да потвърдят самоличността си, печелившият губи правото си върху наградата (ваучер), а наградата се присъжда на новоизбран победител чрез допълнително изтегляне.

2. Наградата важи единствено за козметични продукти с марка Био Фреш OОД и не може да бъде заменяна за пари в брой или други награди. Предоставяне (прехвърляне) на правото на получаване на ваучера на трети лица не е разрешено.

3. След получаване на ваучера от печелившото лице, то може да го предостави на друго лице, което да го използва.

4. В случаите на извънредни (форсмажорни) обстоятелства, върху които организаторът не може да повлияе, организаторът има право да прекрати томболата като обяви тази информация в официалния сайт на www.biofresh.bg. В тези случаи Организаторът не носи отговорност пред участниците за нанесени щети.

5. Организаторът не носи отговорност за вреди от непълни или неточно попълнени (грешни) данни на участника (телефонен номер и/или имена).

6. Правилата на томболата са достъпни в писмен (разпечатан) вариант във всички фирмени обекти на Био Фреш ООД и на www.biofresh.bg

 

III.       УЧАСТНИК

Съгласието с настоящите правила за участие и общи условия на празничната томбола представлява изрично електронно изявление със следното правно значение:

1. Участникът приема и се задължава да спазва настоящите правила за участие и общи условия на празничната томбола, подробно посочена в текста по-горе;

2. Участникът желае да участва в томболата;

3. Участникът се съглася да посочи лични данни и данни за контакт за целите на томболата като се задължава да предостави точна и вярна информация относно личните си данни, както и относно данните за контакт с тях.

4. Участникът, се съгласява личните данни и данните за контакт, предоставени във връзка с томболата, да бъдат обработвани, в това число с автоматични средства, от организатора за целите на администрирането на настоящата наградната томбола.

5. Участниците са съгласни да предоставят e-mail адреса си, за да получават бюлетини с промоции, новини и допълнителни отстъпки, освен ако не са отбелязали полето, че не искат да получават имейли от Био Фреш.

6. Всички участници в празничната томбола, изрично разрешават обявяването на името и фамилията си в официалната Фейсбук страница на Био Фреш ООД, както и на сайта www.biofresh.com.

7. В случай, че участникът не отговори или не се осъществи връзка по телефона в рамките на три дни след изтеглянето му, участникът не получава одобрение и името му ще бъде премахнато от списъка на обявените лица, и ще се изтегли нов печеливш на негово място.

 

 

 

Назад
Споделете
© Developed by CommerceLab