032/945 672  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв.

0

Biofresh подкрепи Световното първенство по аеробика в Пловдив

© Developed by CommerceLab
02/11/2018

С голямо удоволствие се включихме във финалния за годината тур на Световното първенство по аеробика, който се проведе в периода от 26-ти до 28-ми октомври, в 6- та палата на Международния панаир в Пловдив. Повече от 600 участници, представляващи 23 нации от цял свят, демонстрираха своите изключителни умения на сцената, а публиката остана възхитена.

Специален гост на Световното първенство беше многократният световен шампион при мъжете и в смесените двойки, испанецът Джонатан Канада, който е един най-емблематичните спортисти в спортната аеробика изобщо.

Най-голямата делегация, която пристигна в Пловдив беше руската – 87 човека, следвана от набиращата все повече сила в този спорт страна – Украйна, 80 човека. За екзотиката на зрителите в залата се погрижи отборът на Египет, който развива аеробика едва от няколко години, но за втора поредна година участва в  надпревара.

 В последния ден на събитието се проведе официалната церемония по награждаването и специални трофеи и награди ще бяха предоставени на победителите на Световната купа за 2018-та във всяка от 5-те категории - индивидуални жени, индивидуални мъже, смесени двойки, трио и групи.

 

А ето ги и победителите на Plovdiv Aerobics FIG World Cup 2018:

- Индивидуални жени - Riri KITAZUME от Япония, водачката в световната ранглиста и световната шампионка за 2018 година;
- Индивидуални мъже - Лукас БАРБОСА от Бразилия;
- Смесени двойки - Ана Мария СТОИЛОВА и Антонио Папазов - България;
- Тройки - Анастасия ЗИБИНА, Екатерина ПИЧОТОВА, Елена ИВАНОВА - Русия;
- Групи - Ана-Мария Стоилова, Дарина Пашова, Антонио Папазов, Тихомир Баротев и Ивелина Лукаки- Русия;

 

 

 

 България се представи достойно и спечели четири медала на финалите на Световната купа по спортна аеробика за мъже и жени. Състезателите завоюваха един златен, два сребърни и един бронзов в отделните категории.

 

 

Ние от Biofresh поздравяваме всички победители и участници в Световното първенство по аеробика и сме горди, че Пловдив беше любезен домкаин на това вълнуващо събитие, което обедини рекорден брой участници от цял свят в името на една обща идея- любовта към спорта!

 

Назад
Споделете
© Developed by CommerceLab