032/945 672   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв.

0
ДЕТОКС МАСКА ЗА ЛИЦЕ "OLIVE OIL OF GREECE"

ДЕТОКС МАСКА ЗА ЛИЦЕ "OLIVE OIL OF GREECE"

Каталожен номер: 03114002

Обем: 100 мл.

Разкрасяваща козметична процедура за свежа и дишаща кожа. Мултиактивната формула ефективно почиства порите и премахва токсините. След употреба тенът е избистрен, а кожата - омекотена и съживена.

Начин на употреба: Нанесете маската на равномерен слой върху предварително почистена кожа на лицето, шията и деколтето и след 10-15 минути отмийте с хладка вода.

Детокс маска за лице "OLIVE OIL OF GREECE"  съдържа: 

  • ОРГАНИК МАСЛО ОТ МАСЛИНА- притежава мощни омекотяващи свойства, осигурява оптимален водно- мастен баланс и еластичност на кожата, упокоява зачервявания и раздразнения. Маслиновото масло е отлична превенция против стареенето на кожата;
  • КРЕАТИН- естествен за кожата кенсим, зареждащ клетките с енергия. Ускорява клетъчните функции, засилва защитните механизми на кожата, стимулира синтеза на колаген и серамиди;
  • PLANTASENS OLIVE ACTIVE HP- модерно натурално решение срещу стареенето на кожата. Съдържа висококонцентриран маслинов сквален- основен компонент на човешкия себум. Осигурява защитна бариера на кожата, предпазва кожните липиди от образуване на пероксиди, свободни радикали, индуцирани от UV-лъчите. Притежава овлажняващи и омекотяващи свойства и висока съвместимост  с кожата. Предлага висок антиоксидантен потенциал, предпазва структурните тъкани на кожата и е мощна анти- ейдж съставка с доказана ефективност;
  • ПРИРОДНИ ГЛИНИ- абсорбират замърсяванията от най- дълбоките нива на кожата, като ги заместват с ценни микроелементи;
  • МАСЛО ОТ ШЕА- възвръща естествения баланс на кожата, подхранва, регенерира и хидратира. Представлява естествен UV филтър- предпазва от вредното въздействие на слънчевите лъчи и е отлична превенция срещу фотостареенето на кожата.

 

Покажи повече
  •  Срокът за доставка е до 2 (два) работни дни от датата, на която е постъпила и е потвърдена заявката, ако е направена до 15 ч. и до 3 (три) работни дни, ако е направена след 15 ч.
  •  Доставката на поръчаната стока се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ  до посочен от вас адрес или до офис на доставчика (по ваше усмотрение).
  •  Доставки се правят всеки делничен ден от 9:00 до 18:00ч. и до 14:00ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

 

No customer review for this product

Fill out the form and leave your review, if you do not see the form please log in

Leave overview and evalutation