БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 50 лв.

0

Доставка и плащане

Доставка

Доставката на поръчаната стока се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ  до посочен от клиента адрес или до офис на доставчика ( по усмотрение на клиента). Срокът за извършване на доставка е 2 (два) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката, ако е направена до 13ч. или до 3 (три) работни дни, ако е направена след 13ч. Доставки се правят всеки делничен ден от 9:00 до 18:00ч. и до 14:00ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Цената на всяка една доставка се изчислява автоматично, преди да бъде потвърдена заявката.

При поръчка на стойност над 50 лв., доставката е безплатна.

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж: Плащането на стоките се осъществява при доставка от страна на куриерска фирма ЕКОНТ чрез наложен платеж, който включва цената на стоката с ДДС и транспортните разходи.

Он-лайн плащане чрез Pay Pal акаунт: Препраща към страницата на PayPal за да извършите онлайн плащане с Вашия акаунт в системата на PayPal. Повече за начините за плащане и услугите на PayPal може да научите на официалният сайт на PayPal. Обърнете внимание, че за да ползвате този начин на плащане е необходимо да имате акаунт в PayPal. Ако нямате е необходимо да си създадете такъв в сайта на PayPal.

Банков превод: При избор на този метод е необходими да извършите плащане по банков път към разплащателната сметка на "Био Фреш" ООД, която е указана във формата за плащане. Обработка и изпращане на направената поръчка се извършва след получаване на банковия превод.