032/945 672   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв.

0
ЛЕДЕНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ "OLIVE OIL OF GREECE" Топ

ЛЕДЕНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ "OLIVE OIL OF GREECE"

Каталожен номер: 03114001

Обем: 150 мл.

20-ДНЕВНА ПРОГРАМА ЗА МЛАДОСТ И КРАСОТА! Събудете кожата си с ледена маска с органик масло от маслина!

Криотерапията /обтриване с лед/ е козметичне и медицински метод, при който чрез въздействието на ниска температура, кожата на лицето и шията възвръща младостта и краотата си.След процедурата порите се свиват, кожата става еластична и гъвкава. Криомасажът тонизира, освежава и подобрява кръвообращението на кожата.

Ледена маска "OLIVE OIL OF GREECE" съдържа: 

  • ОРГАНИК МАСЛО ОТ МАСЛИНА - притежава мощни омекотяващи свойства, осигурява оптимален водно- маслен баланс и еластичност на кожата, упокоява зачервявания и раздразнения. Маслиновото масло е отлична превенция против стареенето на кожата;
  • PLANTASENS OLIVE ACTIVE HP - модерно натурално решение срещу стареенето на кожата. Съдържа висококонцентриран маслинов сквален- основен компонент на човешкия себум. Осигурява защитна бариера на кожата, предпазва кожните липиди от образуване на пероксиди, свободни радикали, индуцирани от UV-лъчите. Притежава овлажняващи и омекотяващи свойства и висока съвместимост  с кожата. Предлага висок антиоксидантен потенциал, предпазва структурните тъкани на кожата и е мощна анти- ейдж съставка с доказана ефективност;
  • КРЕАТИН - естествен за кожата кенсим, зареждащ клетките с енергия. Ускорява клетъчните функции, засилва защитните механизми на кожата, стимулира синтеза на колаген и серамиди;
  • FUCORECT - полизахарид, даряващ кожата с оптимална хидратация и копринено сетивно усещане. Действа комплексно- моментално овлажнява кожата и осигурява продължаващо хидратиращо действие през целия ден;
  • D PANTHENOL 75W - универсална биологичноактивна съставка, притежава противовъзпалителен ефект, подобрява еластичността и плътността на кожата.

Начин на употреба: Маската се разпределя на 20 дози във форма за лед и се замразява. Използва се сутрин, като лицето и шията директно се обтриват с кубче замръзнала маска. Допуска се леко нанасяне и в зоната на околоочния контур за освежаване. Пазете от попадане в очите! Оставя се да действа 15 минути и се отмива с хладка вода. Ако кожата ви е твърде чувствителна към леда, нанасяйте охладен (в хладилник) вариант на програмата.

Покажи повече
  •  Срокът за доставка е до 2 (два) работни дни от датата, на която е постъпила и е потвърдена заявката, ако е направена до 15 ч. и до 3 (три) работни дни, ако е направена след 15 ч.
  •  Доставката на поръчаната стока се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ  до посочен от вас адрес или до офис на доставчика (по ваше усмотрение).
  •  Доставки се правят всеки делничен ден от 9:00 до 18:00ч. и до 14:00ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

 

No customer review for this product

Fill out the form and leave your review, if you do not see the form please log in

Leave overview and evalutation