Безплатна доставка при покупка над 50.00 лв.

0
ВЪЗСТАНОВЯВАЩ БАЛСАМ ЗА КОСА OLIVE OIL OF GREECE 300 ml

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ БАЛСАМ ЗА КОСА OLIVE OIL OF GREECE 300 ml

Каталожен номер: 03102001

Обем: 300 мл.

Формула за интензивна грижа за косата, както в дълбочина, така и по цялата и дължина. Възстановява и подхранва косъма, като подобрява чувствително неговата структура. Благодарение на антистатичното си действие, балсамът улеснява разресването и оформянето на косата, без да я утежнява като и придава идеална гладкост и еластичност.

Начин на употреба: Нанесете след измиване с шампоан достатъчно количество от балсама по цялата дължина на косата, като наблегнете на върховете. Оставете за въздействие 2-3 минути, след което отмийте обилно с вода.

Доставката на поръчаната стока се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ  до посочен от клиента адрес или до офис на доставчика ( по усмотрение на клента). Срокът за извършване на доставка е 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и е потвърдена заявката, ако е направена до 13ч. или до 4 (четири) работни дни, ако е направена след 13ч. Доставки се правят всеки делничен ден от 9:00 до 18:00ч. и до 14:00ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.