032/945 672  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв.

0
Комплект за суха кожа "Pure Beauty Ritual"

Комплект за суха кожа "Pure Beauty Ritual"

Каталожен номер: 03124001

Обем: Не

Знаете ли, че Омир нарича зехтина "течно злато" ? Всъщност това овлажняващо и богато на антиоксиданти масло е обичайна съставка в ритуала за грижа на кожата, използван от древните гърци.

Ние винаги се доверяваме на средствата за разкрасяване на нашите предци и сме преоткрили предимствата на маслиновите листа и зехтина, възползвайки се максимално от тези съставки при създаването на продуктовата ни линия  "OLIVE OIL" :  

 Комплект за суха кожа "Pure Beauty Ritual" съдържа:

 Богат, подхранващ крем, предпазващ кожата от дехидратация, загуба на еластичност и тонус. Изключително ефикасното съчетание отактивни компоненти се бори с уврежданията, причинени от стреса и неблагоприятните фактори на околната среда;

Обновяваща нощна грижа, фокусирана върху загубата на еластичност, тонус и блясък на кожата. Доставя истинско удоволствие със свежия си, деликатен аромат и с нежната си текстура;

Деликатен крем за измиване на лице – идеално средство за ежедневно почистване на кожата от повърхностни замърсявания и остатъци от грим. Оставя кожата мека, чиста и освежена.

Покажи повече
  •  Срокът за доставка е до 2 (два) работни дни от датата, на която е постъпила и е потвърдена заявката, ако е направена до 15 ч. и до 3 (три) работни дни, ако е направена след 15 ч.
  • Доставката на поръчаната стока се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ до посочен от вас адрес или до офис на доставчика (по ваше усмотрение).
  • Доставки се правят всеки делничен ден от 9:00 до 18:00ч. и до 13:00ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.
  • Цената на доставка до офис на куриерска фирма ЕКОНТ е 3.90 лв., а до адрес-  5.90 лв.;
  • При поръчка на стойност над 50 лв., доставката е БЕЗПЛАТНА;
  • Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

 

No customer review for this product

Fill out the form and leave your review, if you do not see the form please log in

Leave overview and evalutation