БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 50 лв.

Празнични почивни дни 21.12.2018-03.01.2019

0

Как да поръчам

В онлайн магазина на Biofresh бихте могли да създадете регистрация за по-лесен и удобен начин на пазаруване, както и  да пазарувате и без регистрация, като наш гост.

За да осъществите Вашата поръчка, след като сте достигнали до желания от Вас продукт, достатъчно е да изберете бутон "Добави в поръчка". Съответният продукт автоматично се прехвърля във Вашата количка, която можете да откриете в горния десен ъгъл на страницата. Там можете да нанесете корекции в количествата, да изтриете продукт или да добавите нов. Изберете бутон „Завърши поръчката“ и продължете с регистрация или с поръчка, като гост. Попълнете коректно данните за доставка и метод на плащане, за да финализирате Вашата поръчка.

На посочеия от Вас имейл ще получите съобщение с подробна информация за Вашата поръчка. В рамките на 2 работни дни наш служител ще се свърже с Вас на предоставения телефон, за да Ви уведоми кога точно да очаквате Вашата поръчка, а на имейла си ще получите съобщение с номера на товарителницата на Вашата пратка.

 

При възникнали въпроси и затруднения, моля не се колебайте да се свържете с нас на тел: +359 894 509 155