Безплатна доставка при покупка над 50.00 лв.

0
Мъжки крем за лице "Rose of Bulgaria"

Мъжки крем за лице "Rose of Bulgaria"

Каталожен номер: 00113008

Обем: 50 мл.

Крем "Rose of Bulgaria" е със стимулиращо, овлажняващо и подмладяващо действие. Повишава свежестта, жизнеността и подобрява общото състояние на кожата, благодарение на включения в състава биопептид, който увеличава синтеза на колаген с повече от 300 %.  

Розовата вода е невероятно богата на активни вещества, които стимулират регенерацията и засилват защитните функции на кожата. Съдържа екстракт от Зелен чай, действащ противовъзпалително, укрепващо, антиоксидантно и фотозащитно. Включеното в състава на крема масло от Макадамия има силно хидратиращо и реструктуриращо действие и висока проницаемост. Витамин Е / Vitamin Е / - като мощен антиоксидант той блокира действието на свободните радикали, забавя окислителните процеси в клетките, отстранява сухотата и беленето на кожата.

Кремът е подходящ за всекидневна употреба.

Доставката на поръчаната стока се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ  до посочен от клиента адрес или до офис на доставчика ( по усмотрение на клента). Срокът за извършване на доставка е 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и е потвърдена заявката, ако е направена до 13ч. или до 4 (четири) работни дни, ако е направена след 13ч. Доставки се правят всеки делничен ден от 9:00 до 18:00ч. и до 14:00ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.