032/945 672   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв.

0
КРЕМ ЗА АКТИВНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СТЪПАЛАТА "Biofresh Sport"

КРЕМ ЗА АКТИВНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СТЪПАЛАТА "Biofresh Sport"

Каталожен номер: 04012001

Обем: Не

Независимо дали спортувате редовно, обичате преходите в планината или просто водите активен начин на живот, стъпалата ви са изложени на непрестанно напрежение и риск от неприятни усещания, понякога дори болка.
 
 КРЕМ ЗА АКТИВНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СТЪПАЛАТА е специално създаден, за да бъде ефективна грижа за вашите стъпала преди, по време и след физически натоварвания, защото той:
 
 Възстановява;
 Охлажда;
 Енергизира;
 Хидратира;
 Омекотява кожата;
 Леко подушава;

благодарение на активните си съставки:

 Арника;
 Креатин;
 Уреа 10%;
 Ментол;

* За най- добри резулрати препоръчваме системно използване на крема в продължение на 10 дни, преди изключително тежки натоварвания, като ултрамаратони, дълги преходи в планината и други.
Покажи повече
  •  Срокът за доставка е до 2 (два) работни дни от датата, на която е постъпила и е потвърдена заявката, ако е направена до 15 ч. и до 3 (три) работни дни, ако е направена след 15 ч.
  •  Доставката на поръчаната стока се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ  до посочен от вас адрес или до офис на доставчика (по ваше усмотрение).
  •  Доставки се правят всеки делничен ден от 9:00 до 18:00ч. и до 14:00ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

 

No customer review for this product

Fill out the form and leave your review, if you do not see the form please log in

Leave overview and evalutation