032/945 672   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв.

0
КРЕМ ЗА ИЗМИВАНЕ НА ЛИЦЕ OLIVE "OIL OF GREECE"

КРЕМ ЗА ИЗМИВАНЕ НА ЛИЦЕ OLIVE "OIL OF GREECE"

Каталожен номер: 03116002

Обем: 100 мл.

Деликатен крем за измиване на лице – идеално средство за ежедневно почистване на кожата от повърхностни замърсявания и остатъци от грим. Оставя кожата мека, чиста и освежена.

Начин на употреба: Разпределете необходимото количество крем върху дланите си и нанесете върху влажна кожа. Нежно масажирайте цялото лице, включително и областта около очите. Отмийте старателно с хладка вода.

 Крем за измиване на лице "OLIVE "OIL OF GREECE" съдържа: 

  • ОРГАНИК МАСЛО ОТ МАСЛИНА- притежава мощни омекотяващи свойства, осигурява оптимален водно- мастен баланс и еластичност на кожата, упокоява зачервявания и раздразнения. Маслиновото масло е отлична превенция против стареенето на кожата;
  • КРЕАТИН- естествен за кожата кенсим, зареждащ клетките с енергия. Ускорява клетъчните функции, засилва защитните механизми на кожата, стимулира синтеза на колаген и серамиди;
  • BONSURF CB OLIVE- пенител на растителна основа- масло от маслина. Притежава добър дерматологичен профил и се приема идеално от кожата; 
  • ПРИРОДНИ ГЛИНИабсорбират замърсяванията от най- дълбоките нива на кожата, като ги заместват с ценни микроелементи.
Покажи повече
  •  Срокът за доставка е до 2 (два) работни дни от датата, на която е постъпила и е потвърдена заявката, ако е направена до 15 ч. и до 3 (три) работни дни, ако е направена след 15 ч.
  •  Доставката на поръчаната стока се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ  до посочен от вас адрес или до офис на доставчика (по ваше усмотрение).
  •  Доставки се правят всеки делничен ден от 9:00 до 18:00ч. и до 14:00ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

 

No customer review for this product

Fill out the form and leave your review, if you do not see the form please log in

Leave overview and evalutation