032/945 672   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв.

0
КРЕМ ЗА ЛИЦЕ "ROYAL ROSE" НОЩЕН КОНЦЕНТРАТ

КРЕМ ЗА ЛИЦЕ "ROYAL ROSE" НОЩЕН КОНЦЕНТРАТ

Каталожен номер: 03213004

Обем: 40 мл.

Специална нощна грижа Royal Rose запазваща еластичността на кожата, свежия тен и предотвратяваща преждевременната поява на бръчки. Съдържащото се в нощния концентрат натурално розово масло успокоява, стяга и възстановява кожата, а маслото от Aрган я омекотява и подхранва. Доминиращ акцент в състава на крема е Ко-Ензим Q10, който подобрява еластичността , изглажда дълбочината на фините линии и предпазва кожата от преждевременно стареене. Нощният концентрат е богат на растителни масла и витамини, които възстановяват и подобряват вида на кожата на лицето. Подходящ за всекидневна употреба.

Покажи повече
  •  Срокът за доставка е до 2 (два) работни дни от датата, на която е постъпила и е потвърдена заявката, ако е направена до 15 ч. и до 3 (три) работни дни, ако е направена след 15 ч.
  •  Доставката на поръчаната стока се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ  до посочен от вас адрес или до офис на доставчика (по ваше усмотрение).
  •  Доставки се правят всеки делничен ден от 9:00 до 18:00ч. и до 14:00ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

 

No customer review for this product

Fill out the form and leave your review, if you do not see the form please log in

Leave overview and evalutation