Безплатна доставка при покупка над 50.00 лв.

0
ЛЕДЕНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ OLIVE OIL OF GREECE Топ

ЛЕДЕНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ OLIVE OIL OF GREECE

Каталожен номер: 03114001

Обем: 150 мл.

20 ДНЕВНА ПРОГРАМА ЗА МЛАДОСТ И КРАСОТА Събуди кожата си с ледена ласка! Криотерапията /обтриване с лед/ тонизира, освежава, подобрява кръвообращението.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Маската се разпределя на 20 дози във форма за лед и се замразява. Използва се сутрин, като лицето и шията директно се обтриват с кубче замръзнала маска. Допуска се леко нанасяне и в зоната на околоочния контур за освежаване. Пазете от попадане в очите! Оставя се да действа 15 минути и се отмива с хладка вода. Ако кожата ви е твърде чувствителна към леда, нанасяйте охладен (в хладилник) вариант на програмата.

Доставката на поръчаната стока се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ  до посочен от клиента адрес или до офис на доставчика ( по усмотрение на клента). Срокът за извършване на доставка е 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и е потвърдена заявката, ако е направена до 13ч. или до 4 (четири) работни дни, ако е направена след 13ч. Доставки се правят всеки делничен ден от 9:00 до 18:00ч. и до 14:00ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.