032/945 672   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв.

0
Мъжки крем за лице "Regina Roses"

Мъжки крем за лице "Regina Roses"

Каталожен номер: 00313014

Обем: 50 мл.

Лек хидратиращ крем за предотвартяване на признаците на стареенето на кожата, обогатен с изключително ефективни компоненти.

Съдържа BIO PEPTIDE-CL - високо технологичен продукт с клинически доказан антибръчков ефект, достигащ до 40-50% намаляване на дълбочината на бръчките в рамките на един месец. Формулата съдържа още Българско розово с подхранващо и тонизиращо действие, Креатин за подобряване на метаболизма в клетките, хиалуронова киселина за възстановяване на хидробаланса на кожата и UV филтри за борба срещу стареенето, предизвикано от UV лъчите. Кремът доставя истинско удоволствие със свежия си и деликатен аромат и с нежната си текстура.

 

Покажи повече
  •  Срокът за доставка е до 2 (два) работни дни от датата, на която е постъпила и е потвърдена заявката, ако е направена до 15 ч. и до 3 (три) работни дни, ако е направена след 15 ч.
  •  Доставката на поръчаната стока се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ  до посочен от вас адрес или до офис на доставчика (по ваше усмотрение).
  •  Доставки се правят всеки делничен ден от 9:00 до 18:00ч. и до 14:00ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

 

No customer review for this product

Fill out the form and leave your review, if you do not see the form please log in

Leave overview and evalutation