032/945 672   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв.

0
Маска за коса "Rose of Bulgaria"

Маска за коса "Rose of Bulgaria"

Каталожен номер: 00103001

Обем: 330 мл.

Подхранваща маска, специално създадена, за да посрещне нуждите на сухата, изтощена и цъфтяща коса, увредена в резултат на външните агресивни механични и химични влияния – обезцветяване, студено къдрене, силно четкане, слънчеви лъчи.

В състава на маската са включени: масло от макадамия, което подхранва и възстановява нарушена структура; натурална розова вода, невероятно богата на активни вещества, стимулиращи регенерацията и засилващи защитните функции на косата; пшеничен екстракт и Д-пантенол, възвръщащи естествената й мекота, гладкост и блясък. Маската е подходяща за професионална употреба.

Покажи повече
  •  Срокът за доставка е до 2 (два) работни дни от датата, на която е постъпила и е потвърдена заявката, ако е направена до 15 ч. и до 3 (три) работни дни, ако е направена след 15 ч.
  •  Доставката на поръчаната стока се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ  до посочен от вас адрес или до офис на доставчика (по ваше усмотрение).
  •  Доставки се правят всеки делничен ден от 9:00 до 18:00ч. и до 14:00ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

 

No customer review for this product

Fill out the form and leave your review, if you do not see the form please log in

Leave overview and evalutation