032/945 672   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв.

0
ПАРФЮМ "URBAN LIFE" INSPIRED BY BIOFRESH

ПАРФЮМ "URBAN LIFE" INSPIRED BY BIOFRESH

Каталожен номер: 04420002

Обем: 50 мл.

Този аромат най-добре се носи от забързаната, заета жена, която знае как да използва ефективно всяка минута от ежедневието си. Лек, ефирен, спортен и активен. Ухание, което не се натрапва, но остава за дълго в съзнанието.

Започва да завладява още с върховите нотки на нежен бадем и фрезия. В сърцевината става по-женствен и цветен, благодарение на розата и жасмина, а също и на хелиотропа, чиито прекрасен аромат, пеперудите понякога използват, за да привличат партньорите си. Базови нотки на кедрово и сандалово дърво, премесени с чувственото ухание на бял мускус.

Оригинален, многопластов и полюсен, заради което е подходящ, както за деня, така и за нощта.

  • Връхни нотки: Бадем/ Фрезия;
  • Сърцевидни нотки: Роза / Жасмин / Хелиотроп;
  • Базови нотки:  Кедрово дърво/ Сандалово дърво/ Бял мускус.

 

Покажи повече
  •  Срокът за доставка е до 2 (два) работни дни от датата, на която е постъпила и е потвърдена заявката, ако е направена до 15 ч. и до 3 (три) работни дни, ако е направена след 15 ч.
  •  Доставката на поръчаната стока се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ  до посочен от вас адрес или до офис на доставчика (по ваше усмотрение).
  •  Доставки се правят всеки делничен ден от 9:00 до 18:00ч. и до 14:00ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

 

No customer review for this product

Fill out the form and leave your review, if you do not see the form please log in

Leave overview and evalutation