Безплатна доставка при покупка над 50.00 лв.

0
Пробиотичен дневен крем колаген експерт "Yoghurt of Bulgaria" Топ

Пробиотичен дневен крем колаген експерт "Yoghurt of Bulgaria"

Каталожен номер: 00413001

Обем: 50 мл.

Пробиотикът от YOGHURT е синтезиран от живи бактериални клетки на Lactobacillus Bulgaricus и изолиран от тях чрез високотехнологични процеси. Безценният пробиотичен продукт, комбиниран с натурално розово масло стимулират многократно синтеза на колаген и еластин – гаранция за интензивно изглаждащо действие и предотвратяване появата на бръчки. В състава са включени и UV филтри, които предотвратява преждевременното фотостареене на кожата и появата на възрастови петна. Продуктът защитава от външни влияния и стимулира възстановителните процеси в кожата. Тя е обновена, хидратирана и изглежда по-млада. Продуктът е подходяща основа за дневния грим.

ВЪВ ВРЪЗКА С ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРАЗНИЧНИ ДНИ, ПОРЪЧКИТЕ ЗА ПЕРИОДА: 24.05- 28.05 ЩЕ БЪДАТ ДОСТАВЕНИ НА 29.05 ( понеделник ).

  •  Доставката на поръчаната стока се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ  до посочен от вас адрес или до офис на доставчика (по ваше усмотрение).
  •  Срокът за доставка е до 2 (два) работни дни от датата, на която е постъпила и е потвърдена заявката, ако е направена до 14 ч. и до 3 (три) работни дни, ако е направена след 14ч.
  •  Доставки се правят всеки делничен ден от 9:00 до 18:00ч. и до 14:00ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.