032/945 672   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв.

0
Масажен крем "Lavender"

Масажен крем "Lavender"

Каталожен номер: 00510001

Обем: 330 мл.

Масажен крем "Lavender" oмекотява, овлажнява и подхранва в дълбочина. Съдържа бадемово масло, богато на витамини и ценни съставки, кокосово масло, което предотвратява набръчкването и състаряването на кожата, възстановява нейната мекота и еластичност. Силиконово масло и лавандулово масло, които подобряват разнасянето, освежават и стимулират възстановителните процеси на кожата. Може да се използва като подхранващ боди крем за много суха кожа. 

Масажен крем "LAVENDER" съдържа:

  • ЛАВАНДУЛОВА ВОДА - притежава тонизиращ ефект и поддържа свежия вид на кожата. Предотвратява изсушаването и придава неповторима сияйност;
  • КОКОСОВО МАСЛО - кокосовото масло се състои от над 90% сурови наситени мазнини- важен и ценен строителен материал за всяка клетка в човешкото тяло. Благодарение на своя състав, то се абсорбира лесно от кожата и я прави кадифено гадка;
  • БАДЕМОВО МАСЛО - богато на най- важните мастни киселини- около 60% олеинова киселина, линолева киселина, съдържа Витамин Е.

 

Покажи повече
  •  Срокът за доставка е до 2 (два) работни дни от датата, на която е постъпила и е потвърдена заявката, ако е направена до 15 ч. и до 3 (три) работни дни, ако е направена след 15 ч.
  •  Доставката на поръчаната стока се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ  до посочен от вас адрес или до офис на доставчика (по ваше усмотрение).
  •  Доставки се правят всеки делничен ден от 9:00 до 18:00ч. и до 14:00ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

 

No customer review for this product

Fill out the form and leave your review, if you do not see the form please log in

Leave overview and evalutation