032/945 672   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв.

0
Регенериращ лифтинг серум "Yoghurt of Bulgaria"

Регенериращ лифтинг серум "Yoghurt of Bulgaria"

Каталожен номер: 00413012

Обем: 35 мл.

При употреба на козметичен серум кожата получава максимално количество от активни ингредиенти, посредством най-леката за усвояване от нея форма. Серумът е грижа, доставяща истинско удоволствие с възхитителния си деликатен аромат и свежа текстура. Ден след ден:

 Защитава кожата и се грижи за младежката и свежест;

 Линиите намаляват;

 Релефът на кожата се изглажда;

 Блясъкът се възвръща;

  Кожата възстановява хидробаланса и подобрява еластичността си, благодарение на хиалуроновата киселина в състава.

Кадифен и копринено мек Регенериращ лифтинг серум за лице на "Yoghurt of Bilgaria", обогатен с висока концентрация от изключително ефективни компоненти:

 ПРОБИОТИК ОТ ЙОГУРТ- синтезиран от живи бактериални клетки на Lactobacillius Bulgaricus и изолиран от тях чрез високотехнологични процеси. Безценният пробиотичен продукт, комбиниран с натурално розово масло е мощен регенератор. Стимулира многократно синтеза на колаген и еластин- гаранция за интензивно изглаждащо действие и предотвратяване появата на бръчки;

 БЪЛГАРСКО НАТУРАЛНО РОЗОВО МАСЛО- омекотява и подобрява тонуса и структурата на кожата. Розовото масло има и противовъзпалителни качества, нормализира работата на мастните жлези, ликвидира отоците, оздрвява рани и екземи. Има силно тонизиращо действие, възвръща еластичността и мекотата на кожата;

 ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА- задържа близо хиляда пъти по-голямо количество вода в сравнение със собственото си тегло. Естествено се съдържа в човешката тъкан и има "задачата" да улавя водата в кожата. Приложена в козметичен продукт, тя действа, като мощен овлажнител. Ефектът от действието й е изключително бърз и комплексен-задържа водата от козметичната формулация, улавя влагата от въздуха и същевременно образува фимл върху кожата, като превентира изпарението на съдържащата се там вода.

 

Начин на употреба: Нанесете серума с леки масажни движения до пълното му поемане, върху чиста и суха кожа. Използвайте всяка сутрин и вечер и като допълнение към редовните си продукти за грижа за кожата- Дневен и Нощен крем на "Yoghurt of Bulgaria". 

 

Покажи повече
  •  Срокът за доставка е до 2 (два) работни дни от датата, на която е постъпила и е потвърдена заявката, ако е направена до 15 ч. и до 3 (три) работни дни, ако е направена след 15 ч.
  •  Доставката на поръчаната стока се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ  до посочен от вас адрес или до офис на доставчика (по ваше усмотрение).
  •  Доставки се правят всеки делничен ден от 9:00 до 18:00ч. и до 14:00ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

 

No customer review for this product

Fill out the form and leave your review, if you do not see the form please log in

Leave overview and evalutation