Кампании, Новини

Tryavna Ultra 2021!

[:bg]Предстои дългоочакваното шесто издание на ултрамаратона Трявна Ултра след едногодишна пауза, която се наложи, заради епидемичната обстановка миналата година. За всички, на които 141 км им се струват много, а 76 км вече не са чак такова предизвикателство, организаторите са подготвили НОВА 100 км дистанция, преминаваща през Шипка, Бузлуджа, Голям Бедек – едни от най-живописните и исторически места.

Всички начинаещи, деца, любители и туристи ще имат възможността да се включат в безплатно бягане на къса дистанция от , със същия старт/финал. И тази година събитието предлага богата съпътстваща програма за всички любители на планината и движението – походи, вело-разходки, каякинг и много други.

На всички участници желаем мотивация, сила и добро настроение! И напомняме, че на финала ги очаква една красива българска роза, която винаги ще си остане стимулиращо напомняне за постиженията им!

И тази година част от нашия екип ще участва в състезанието, а друга ще помага на състезателите от доброволческите пунктове.  Пъстрото планинско градче Трявна ще привлече 830 участника от 27 различни народности!  Нямаме търпение да бъдем част от това приключение, което всяка година поражда толкова емоции, нови приятелства, незабравими моменти и усмивки! Разберете повече за събитието: https://www.facebook.com/events/248442156203495?active_tab=about

[:]

Вашият коментар